Graag zijn we u van dienst bij de vervanging van conventionele armaturen naar led.  We bieden onze werkzaamheden naar wens en gefaseerd aan.

  • Op basis van een vrijblijvende kennismaking doen wij graag een voorstel op maat.
  • Quickscan laaghangend fruit en voorstel eerste project. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden in het bezit en laaghangend fruit. Een gedegen analyse van uw huidige verlichting, de elektrakosten en vervangingskosten vormt het startpunt voor het uitwerken van mogelijkheden en maken van keuzes door directies. Veelal kunnen complexen ingedeeld worden in gelijksoortig bezit, waarmee snel overzicht ontstaat over te maken keuzes en besparingsmogelijkheden. Lees hier meer over onze quickscan in een voorbeeldofferte.
  • Inventarisatie per complex. We meten ter plekke de hoeveelheid licht en eventuele lichthinder; soms hangen er teveel armaturen of is de lichtsterkte juist onvoldoende. We maken per situatie een voorstel, en rekenen de investering en besparing door. Hier vindt u een uitsnede van een lichtplan, ter indicatie. Het lichtplan is de basis voor de aanbesteding. Wilt u dit niet door ons laten doen, dan kunnen we ook een format maken waarbinnen de installateur na gunning de complexen inventariseert.
  • Aanbesteding. Afhankelijk van uw voorkeuren biedt uw huisinstallateur aan, waarbij wij de prijzen controleren, of voeren we een meervoudige aanbesteding uit. Wij schrijven een armatuur voor, maar de installateur heeft de mogelijkheid om naast dit voorgeschreven armatuur een gelijkwaardig armatuur voor te stellen als alternatief. Dit kan aantrekkelijk zijn afhankelijk van zijn inkooppositie. We kennen de standaardprijzen en kortingspercentages van de grote merken. Bij grotere projecten gaan we samen met u eerst met de armatuur-leverancier om tafel, voordat we een installateur vragen. Zo kunnen we betere afspraken maken over prijzen en kwaliteit.
  • Controle van proefopstellingen en bewaken van de uitvoering.